Heerlijke maaltijden bereiden

Big Green Egg

Ben je er ook klaar mee dat je vlees half zwart en niet gaar van de barbecue af komt, dan moet je zeker kennismaken met de Big Green Egg. Of je nu met twee personen bent of met een grote groep, je vindt altijd een geschikt formaat om je maaltijden te bereiden. Vlees, vis en groente lekker vers en mals als het dat moet zijn, maar ook om je groente lekker knapperig te houden. Geniet met je vrienden in de tuin, maar ook op de camping omdat je hem ook mee kunt nemen.

Perfect om ook mee op reis te nemen

Wanneer je de naam ziet van de Big Green Egg denk je direct aan een grote barbecue, maar niets is minder waar. Het model is er namelijk ook in een klein formaat, om bijvoorbeeld mee te nemen naar vrienden of naar de camping. Ook het model wat geschikt is voor twee personen, is verrijdbaar en voorzien van zijtafeltjes om je accessoires op neer te leggen. Heb je een groot gezin, dan is er het XL model waar je veel vlees en vis tegelijk op kunt bereiden.

Big Green Egg

Handige accessoires

Naast het gebruik van de Big Green Egg, kun je ook profiteren van een aantal handige extra’s. Door gebruik te maken van het gietijzeren rooster, weet je zeker dat je producten op een perfecte manier worden gegaard. Een rek voor de spareribs, die tevens universeel is dus op alle soorten Eggs te gebruiken. Op deze manier zijn er verschillende soorten accessoires die je kunt gebruiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *