Even terug in de tijd

restaurant A2

In de grote steden is het ondenkbaar geworden, een stamcafé waar je de lekkerste zelfgemaakte maaltijden kunt nuttigen. Restaurant A2 is zo’n restaurant, een donker interieur alsof je een cafetaria binnenkomt, de decoraties aan de muur doen je denken aan tijden van vroeger. Hier koop je geen kant en klare maaltijd, maar wordt deze vers gemaakt waar je bij staat. Van een broodje gezond, tot een lekkere friet met saté om je vingers bij op te eten. Het is allemaal mogelijk bij eetcafe de Zwaan.

In de zomer buiten genieten

Het dorpje waar restaurant A2 is gevestigd, doet je denken aan vroeger. Op het terras neem je plaats in de zomer, om de authentieke sfeer te proeven van het dorp. Natuurlijk kun je ook als je onderweg bent een kopje koffie of thee drinken, of een glaasje fris. Natuurlijk is een eetcafe geen eetcafe als je er niet een hapje kunt eten, een tosti, broodje gezond tot een heerlijke uitsmijter. Maar ook een complete maaltijd serveert het restaurant.

restaurant A2

Een bekend café in het dorp

Restaurant A2 is al jarenlang een bekend café, naast de vaste gasten ben je er ook als chauffeur van harte welkom. Juist de gemoedelijke sfeer, geef je een heerlijk gevoel dat je er echt welkom bent. De combinatie van het interieur, en de gastvrijheid geeft je gegarandeerd een unieke sfeer in het eetcafe. Ook zakenmensen doen geregeld het cafe aan, omdat je er kunt werken met de gratis wifi welke beschikbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *